2013 m. liepos 10 d., trečiadienis

Gyvybės draudimas

Draudimas yra labai svarbi paslauga, kuri leidžia gyventi kur kas ramiau. Be jokios abejonės, draudimas padės jums blogose situacijose, nors ir kaip norėtųsi jų išvengti. Gyvybės draudimas yra viena iš populiariausių draudimo formų, tačiau gerokai nusileidžia automobilio draudimui. Tai yra gana suprantama, kadangi Lietuvoje šiuo metu automobilio draudimas yra būtina paslauga, kurią turi įsigyti kiekvienas vairuotojas, visiškai nesvarbu, ar jis jau seniai vairuoja ir turi didelį stažą, ar vos prieš porą dienų išsilaikė teises.
O štai gyvybės draudimas nėra privalomas, tačiau be jokios abejonės, jis labai naudingas, kadangi suteikia galimybę žmonėms gyventi šiek tiek ramiau. Jei atsitiktų kokia nors nelaimė, jūs turėsite pinigų gydymui, o jei atsitiktų mirtina nelaimė, tuomet jūsų šeima bus aprūpinta bent jau finansiškai. Vadinasi, gyvybės draudimas stengiasi kiek įmanoma labiau sušvelninti blogas pasekmes ir leidžia žmonėms pasijusti bent šiek tiek ramiau.
Nors anksčiau gyvybės draudimas atrodė tokia paslauga, kuria naudojasi tik labai turtingi žmonės, visgi reikia pripažinti, kad pastaruoju metu visi draudimo produktai, įskaitant ir gyvybės draudimą, jau gerokai atpigo, todėl jūs turite unikalų šansą tuo pasinaudoti ir įsigyti gyvybės draudimą pigiau, taip apsaugodami visą savo šeimą.
Be jokios abejonės, dar vienas labai didelis privalumas yra tas, kad galima apsidrausti gyvybės draudimą internetu. Jeigu jūs norite apsidrausti save, savo šeimą, o galbūt tiesiog norite apdrausti save darbo metu, tuomet dabar visą tai galite padaryti pakankamai paprastai – jums tereikia atsiversti interneto naršyklę ir jau labai greitai rasite draudimo portalą, kuriame galėsite pasirinkti iš daugybės draudimo produktų. Taip pat turėsite galimybę įvertinti savo situaciją gana tiksliai, kadangi yra sukurtos specialios draudimo skaičiuoklės, leidžiančios labai lengvai suskaičiuoti, kiek kainuotų jūsų gyvybės draudimo įmokos. Žinoma, draudimo įmokos yra visuomet vienodos, o štai draudimo išmokos jau priklauso nuo konkrečios nelaimės, tačiau draudėjas dažniausiai įsipareigoja padengti kiek įmanoma daugiau žalos.

1 komentaras:

  1. labai puikus pasirinkimas investavimui ir apsidraudimui nuo traumų, iš ties aukšto lygio paslauga ir galim pasidžiaugti, kad tokia yra. naudokimės

    AtsakytiPanaikinti